Svenska Föreläsare

Sök föreläsare

:

Ämne:

Län:

Prisnivå:

Logga in föreläsare

Glömt lösenordet?
Bli medlem

Bookmark and Share Dela sida

Lars Gustafsson

Från bra till bäst, kräver ett helt nytt sätt att tänka!

Hur skapas en arbetsplats där alla idéer bejakas och alla deltar i beslutsprocessen, där mod, prestigelöshet, humor och rätt inställning har högsta prioritet?

Lars Gustafsson har tillsammans med sina medarbetare byggt upp kommunal välfärd på ett sätt som ingen annan och som gett mycket goda resultat. Först som rektor med uppdrag att bygga upp och utveckla en skola i världsklass och därefter som ansvarig för att omvandla kommunala förvaltningarna till ett välfärdsföretag, Väsby Välfärd.

Lars har erhållit många utmärkelser i sitt arbete som rektor för Nya Elementar i Bromma. Skolan vann Stockholms stads kvalitetsutmärkelse 2005 och 2007 samt den nationella kvalitetsutmärkelsen, Bättre Skola 2008.

Lars uppmärksammades på Kompetensgalan 2006 och utsågs till Ung Chef 2007 för sitt mod att ständigt ifrågasätta gamla strukturer, hitta nytänkande lösningar och genomdriva förändringar.

Lars är en mycket uppskattad föreläsare som inspirerar och ger nya perspektiv på ledarskap, medarbetarskap, organisation och kvalitetsarbete.

Referenser och föreläsningspresentationer finner du under Filarkiv.

Kontakt:

lars@larsgustafsson.se

tel: 0768 900 478

ny hemsida klar den 13 augusti www.larsgustafsson.se

 

Böcker ▼

EN LAGOM MODIG OCH KLOK LITEN BOK

Den osynliga elefanten på arbetsplatsen och i livet

Även solen har fläckar

Mace Speakers

Mace Konferens och Event

Besök Svenska Underhållare