Svenska Föreläsare

Sök föreläsare

:

Ämne:

Län:

Prisnivå:

Logga in föreläsare

Glömt lösenordet?
Bli medlem

Bookmark and Share Dela sida

Annika Taesler

Vad händer med en relation när livet plötsligt förändras? Hur kan man som par gå stärkt ur den djupaste kris? Kan livet till och med bli bättre än det var förut? Annika och Martin Taesler ger tillsammans föreläsningen "Vårt äktenskap har en snyltgäst - om att få ett funktionshinder i familjen".

När Annika år 2003 bryter nacken och blir förlamad i en olycka ställs förhållandet med Martin på sin spets. Hur ska de förhålla sig till varandra nu? Vilket värde har man som kvinna när man är till 86% förlamad? Hur hanterar man en partner som tappar livslusten? Paret berättar om vägen tillbaka från intensivvård till jordenruntresor. Om nya prioriteringar, personlig assistans och planering, mitt bland all kärlek. Om strategier och verktyg för att leva livet fullt ut, trots omkullkastade förutsättningar. Och om att kittas samman i stället för att falla isär.

 

"Vi är tillsammans tack vare omständigheterna – inte trots!"

Som talare är Annika och Martin oerhört raka och öppenhjärtliga. Inga frågor är för privata, svåra eller dumma. Den här föreläsningen inbjuder verkligen till ett personligt möte med ett par som gått igenom mer än de flesta andra. Som åhörare får du med dig inspiration till att vända en djup kris till en positiv drivkraft. Livet går att ta tillbaka!

De flesta av oss har varit med om en relation där villkoren plötsligt förändras. Oavsett om den ena parten blir sjuk, förlorar jobbet eller drabbas av en annan motgång påverkas båda, men på olika sätt. Med humor och värme berättar Annika och Martin om att återta sina tidigare domäner, hur man flyger till Nya Zeeland i rullstol – och om att bygga sitt drömhus.

 Se även Annikas hemsida: www.sprakande.se  

Böcker ▼

Mindfulness för föräldrar

Allt som är värt att göra är värt att göra dåligt!

Att överlista Jante - Om konsten att lyfta sig själv och andra

Mace Speakers

Mace Konferens och Event

Besök Svenska Underhållare