Svenska Föreläsare

Sök föreläsare

:

Ämne:

Län:

Prisnivå:

Logga in föreläsare

Glömt lösenordet?
Bli medlem

Bookmark and Share Dela sida

Eva Hyllstam

 

Hur kommer det sig att en person lyckas med det mesta och en annan person kämpar utan att komma någon stans? Varför kan det som sporrar en person avskräcka en annan? Hur gör man för att komma åt den där nyckeln till inre kraft och motivation när det är trögt och motigt?

Förändringar

har blivit något som vi måste förhålla oss till. De snabba förändringarna i omvärlden påverkar oss på arbetsplatser och hemma. I en orolig omvärld ökar behovet av trygghet och stabilitet på andra områden. Men hur ska vi då tackla förändringarna? Vi får dels fråga oss hur vi ska styra förändringarna, dels behöver vi fundera över hur vi får alla med på tåget. Alla har olika förhållningssätt till förändringar, särskilt till sådana som vi själva inte har initierat. Det gäller att veta var man ska lägga kraften i ett förändringsarbete och vad man helt enkelt får ta med ro.

Eva arbetade i många år med ledarskap, coachning och mental träning, med mängder olika modeller och verktyg. Till slut arbetade hon fram ett sätt som visar var och varför man fastnar och hur man kan göra för att komma vidare.

Det spelar ingen roll om man är formell ledare eller inte, vårt inre ledarskap fungerar som en kompass genom ett hav av lockelser och avvikelser från det vi önskar uppnå. I en värld av ständiga förändringar och snabba ändrade förutsättningar på global nivå, krävs än mer av ledarskapet. Det behövs en annan typ av social kompetens när ledare skall leda människor på andra sidan jordklotet som de knappt har träffat ansikte mot ansikte. Det behövs en annan typ av kommunikation för att kunna nå igenom bruset. Här spelar det inre ledarskapet en avgörande roll, på vilket verktyg och strategier för att hantera det yttre ledarskapet kan byggas.

Eva Hyllstam är entreprenör sedan 25 år, har startat flera bolag och drivit dem både som vd och styrelseordförande. Bolagen omsätter ca 14 miljoner och har idag 10 anställda. Eva delar med sig av sina erfarenheter från ledarskapsutbildningar, coachingar och livet som entreprenör. Föreläsningarna blandar eftertänksamhet med bubblande skratt och kvar stannar känslan av mod och hopp för framtiden.

Ämnen:

* Hur tar man sig vidare när man fastnat?

* Förändringar, hur funkar de egentligen?

* Inre och yttre ledarskap i förändring

 

Fokus - www.youtube.com/watch?v=Dy54ATQ6upc

Undanflykter - www.youtube.com/watch?v=nhzAaLnmG1k

Böcker ▼

Mindfulness för föräldrar

Fri att bli det bästa jag kan vara! : en bok om mästerskapsträning

Även solen har fläckar

Mace Speakers

Mace Konferens och Event

Besök Svenska Underhållare