Svenska Föreläsare

Sök föreläsare

:

Ämne:

Län:

Prisnivå:

Logga in föreläsare

Glömt lösenordet?
Bli medlem

Bookmark and Share Dela sida

Mattias Leivinger

 

Lyckans verktyg

"Lyckoforskningen förtjänar att bli mer än en modenyck",  skriver psykologiprofessorn Sonja Lyubomirsky. Jag kan inte annat än hålla med. Min föredragsidé är att presentera några teman ur lyckoforskningen och hjälpa er att komma igång med den i praktiken. 

Lycka är så mycket mer än tur eller flyktiga känslor! Det är ett sammansatt begrepp som innehåller bland annat flow, engagemang, målfokus, nunärvaro. Studier visar att en höjning av lyckonivån har flera goda effekter på organisationen: minskad sjukfrånvaro, ökat engagemang, ökad servicenivå till kund, förbättrad arbetsmiljö. För att inte tala om välbefinnande och livskvalitet.

Boka mig för ett kortare lyckoföredrag med tips och "testa på" eller varför inte vika en halvdag eller helkväll till lyckan? LyckoKicken är ett specialdesignat event där du och din arbetsgrupp / organisation på ett lättsamt sätt får testa olika lyckoverktyg i en inspirerande inramning. Ni får med er olika uppslag på konkreta saker att göra för att förbättra lycka och livskvalité - på jobbet och i livet. 

 

 

Kort om Mattias

 

Mattias Leivinger är psykosyntesterapeut, handledare och samtalscoach (motsv. EMCC senior practioner), bosatt i Stockholm. Han har mångårig vana vid vuxenutbildning och är verksam som lärare på HumaNova Utbildning. Han är också författare till boken När livet djupnar.

Tillsammans med samtalscoachen Linda Örtengren driver han Lyckokompaniet vars mission är att utveckla individer och grupper med hjälp av lyckoforskningens metoder.

Det som utmärker Mattias som föredragshållare är värme, engagemang och solida kunskaper. Han skapar utrymme för åhörarna att själva reflektera och nå sina svar.

 

Några röster om tidigare föredrag:

"På ett vilsamt  sätt förtydligade Mattias ett inte helt lättintagligt område. Kommentarerna efteråt har varit entydigt positiva och hans föredrag fick igång många samtal. Jag rekommenderar verkligen detta till andra."

"Mattias levandegjorde och vidareutvecklade sitt föredrag med stor lyhördhet utifrån publikens frågor. Spännande och berikande!"

"En inspirerande, tillgänglig och strukturerad föreläsning som riktar sig till alla."

 

Välkommen att kontakta mig!

Mattias Leivinger

070-458 03 47

www.lyckokompaniet.se

mattias@lyckokompaniet.se

 

 

 

 

 

 

 

Böcker ▼

När livet djupnar : glimtar av frihet

Nystart i livet: Hitta tillbaka till livsglädjen efter utbrändhet

Goda hjärningar

Mace Speakers

Mace Konferens och Event

Besök Svenska Underhållare