Svenska Föreläsare

Sök föreläsare

:

Ämne:

Län:

Prisnivå:

Logga in föreläsare

Glömt lösenordet?
Bli medlem

Bookmark and Share Dela sida

Isabell Johnsson och Lillebil Andersén

Fyra faktorer för framgång!

 

Hur kan jag uppleva mer framgång i livet?

Ja den frågan ställde sig enäggstvillingarna Lillebil och Isabell då de insåg att det måste finnas en annan väg än genom den grunda förankringen vi kan ha till den materiella formen av framgång?!

Är det möjligt att säkerställa en känsla av framgång hos var och en av oss och kan man vara framgångsrik på flera plan och områden i livet?

Svaret på de frågorna är JA!

Det är möjligt för oss att känna framgång inom alla aspekter i livet som arbete, hälsa och relationer.

I den mental träning fann systrarna de de sökte. Genom att systematiskt träna mentalt blir känslan av framgång en större upplevelse. 

När det i slutet av 60 -talet gjordes studier kring de mest framgångsrika idrottarna och vad det var som skiljde dem från de andra, var det främst fyra gemensamma faktorer som stack ut. Lite senare gjordes även studier inom näringslivstoppen runt om i världen och man fann att samma faktorer återfanns även här.

De här fyra faktorerna bildar förkortningen SMAK och det står för Självbild, Målbild, Attityd och Känsla. De faktorerna är träningsbara hos alla människor, vi har alltså en stor egenkontroll på vår väg mot större framgång!!

I den här föreläsningen bjuder Isabell och Lillebil på sin historia och sina upplevelser. Hur det är fullt möjligt att förändra sitt liv från att ha valt offerrollen och inte haft förmågan att leva det liv man ville, till att själv sätta sig vid rodret och manövrera sin skuta. Hur vi kan leva i vårt eget inre mästerskap, utnyttja vår fulla potential och välja framgång.

Success is choice, not a chance

 

Mitt personliga ansvar!

 Isabell och Lillebil har båda jobbat med personlig utveckling i många år. Till att börja med sin egen personliga utveckling och har under de senare åren utvecklat en metod som de kallar "Mästerskapsträning".

Sedan ett antal år tillbaka jobbar de även med att också guida andra människor i deras individuella utveckling.

Båda är utbildade coacher, Isabell är även utbildad i hälsopromotion, regression och massage. Medan Lillebil även jobbar som mental tränare samt skriver bloggen "Lycka visst finns den" och är även författare till böckerna S som i självkänsla(omtryck "Fri att bli det bästa jag kan vara!) och Fyra faktorer för framgång! Låt dig inspireras av deras spännande livsresa och ta del av  "framgångsfaktorerna" för att skaffa dig det liv du drömmer om och bli mästaren i ditt liv.

Ledorden i föreläsningen är vårt inre mästerskap där både självbild,målbild, attityd och känsla (SMAK) är viktiga delar. Det handlar också om vårt personliga ansvar för hur vi väljer att leva våra liv. Isabell och Lillebil delar med sig av sina erfarenheter, sin styrka och sitt hopp på ett medryckande och bitvis både humoristiska men även djupt berörande vis.

 

Ett annat viktigt ben i att utvecklas och lära känna sig själv för att kunna vara sig själv, är att lära sig att kommunicera på ett konstruktivt och skapande vis. Isabell och Lillebil menar att detta kan föra oss närmare våra nära och kära, men är även till stor hjälp i yrkeslivet.

Hur kan vi lära oss att vara "här och nu" istället för "där och då" och släppa gammal skuld och skam.

Hur är det att vara tvilling, vad skiljer dem ifrån oss andra. Hur jobbar man med en sund självbild när omgivningen envisas med att se dem som ett, "tvillingarna"?

Låt dig inspireras av Isabell och Lillebil i en unik föreläsning, fylld utav aha-upplevelser, glädje och tacksamhet.

www.masterway.se www.isabelljohnsson.se www.lillislillan.bloggo.nu

 

 

Böcker ▼

Lyckoalmanackan : en almanacka där du bestämmer

Mindfulness för föräldrar

Nystart i livet: Hitta tillbaka till livsglädjen efter utbrändhet

Mace Speakers

Mace Konferens och Event

Besök Svenska Underhållare