Svenska Föreläsare

Sök föreläsare

:

Ämne:

Län:

Prisnivå:

Logga in föreläsare

Glömt lösenordet?
Bli medlem

Bookmark and Share Dela sida

Anki Lindström

 Skratta dig gladare & friskare

Skratta dig gladare och friskare: ett föredrag med skratt och om skratt. Anki Lindstöm är glädje-& skrattinspiratör och kommer här att inspirera dig till skratt i cirka en timme.

 Alla har vi väl hört talas om att ett gott skratt förlänger livet, men visste du att det även förbättrar hälsan? Skratt ger många positiva reaktioner i kroppen - det gör dig gladare, men även piggare och friskare.

I det här föredraget varvas fakta, vardagsberättelser, tips och skrattövningar.

För du har väl inte glömt hur härligt det känns i kroppen efter ett riktigt gapskratt från tårna och uppåt?

Glädje gör skillnad!

Föredraget passar i anslutning till en utbildnings-, friskvårdsdag eller personalfest. Jag brukar för det mesta vara hemlig gäst.

Jag debuterar den 14 Maj med ljudboken Skratta dig gladare och friskare av och med Anki Lindström utgiven av Bonnier Audio. Den kommer att finnas i en bokhandel nära dig.

Här kan du lyssna på en intervju med mig från radioprogrammet Vaken i P3 & P4:

sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2689&artikel=4490486&play=3074302&playtype=Ljudklipp

 

Nu kan du även köpa boken till alla dina anställda vid bokning av en föreläsning och då signerar jag dem naturligtvis och då får ni även ett förmånligt paketpris. Priset varierar lite beroende på hur stor gruppen är. Jag håller föredrag och workshops för 10 personer och uppåt.

Se mer på min hemsida (flera intervjuer med mig mm)

www.contingo.nu

 

Här är några röster från tidigare deltagare:

 Margareta 55, administratör: "Först var jag väldigt tveksam till detta. Men kände snabbt att det fungerar och nu känner jag mig både avslappnad och mycket gladare. Det känns som om det var längesen jag skrattade på riktigt. Ett stort tack till dig Anki och till min chef som tog hit dig".  

 

Gunnar 56 år, kontorsarbetare - “Du har fått mig att skratta för första gången på tre år och nu tror inte jag kan sluta."

 

 Lena 46 år, vårdare - “I vår stressade och ganska tunga vardag är detta verkligen något som vi behöver. Glädjeverktygen är ett välkommet inslag."

 Monika 50 år, lärare -" Gud var härligt det här var, jag tycker att jag är en glad person, men jag skrattar alldeles för lite egentligen. Det här var verkligen tankeväckande. Och sen kan jag ju göra skattövningar med eleverna lite då och då."

 Lotta 35 år butikssäljare - "Vad underbart, helt fantastiskt. De här verktygen behöver jag verkligen i vardagen, det kan vara tufft med vissa kunder ibland".

 se mer på www.contingo.nu

 

Du kan från och  med onsdagen den 21 november köpa min ljudbok

Skratta dig gladare och friskare på min hemsida.

 

Jag har även sidan Vardagsglädje på facebook.

Böcker ▼

Knäck koden nu!

Fri att bli det bästa jag kan vara! : en bok om mästerskapsträning

Armlös, benlös men inte hopplös

Mace Speakers

Mace Konferens och Event

Besök Svenska Underhållare