Svenska Föreläsare

Sök föreläsare

:

Ämne:

Län:

Prisnivå:

Logga in föreläsare

Glömt lösenordet?
Bli medlem

Bookmark and Share Dela sida

Anneli Ekström Godman

Mental Ergonomi & Mindfulness

Mindfulness - filosofi, vetenskap och praktik
  
Mindfulness är speciellt. Det är inte frågan om avslappning, att slippa stress och smärta eller ens att må bättre - egentligen. Det intressanta är att dessa, för många, efterlängtade tillstånd ofta blir effekten av regelbunden och träning där vi lär mycket om oss själva och de sammanhang vi verkar i.
   Ett stort antal forskningsprojekt visar att aktivt mindfulnessutövande ger lindring vid bland annat stress, agression, sömnbesvär och smärta samtidigt som förmågan att lära, minnas och samarbeta ökar. Här ger Anneli, som själv utövar mindfulness, en guidning i vad mindfulness står för, filosofiskt, vetenskapligt och praktiskt. Med den förtröstansfulla insikten att lite ger mycket. Skönt i en fullspäckad värld!

Mental Ergonomi - styrketräning för hjärnan som ger både prestation och välmående
   Anneli Ekström Godman, expert på Sveriges ledarskapssajt Motivation.se kring Hjärna stress och prestation, berättar om hur Mental Ergonomi hjälper hjärnan att prestera bättre och stressa mindre genom att använda arbetsminnet smart, medvetandegöra och hantera ASSAR (scarf), dvs de sociala hot hjärnan upplever och ta hänsyn till hjärnans sätt att hantera förändringar. Syftet är att förmedla kunskap och verktyg, som ökar den mentala kapaciteten i arbetet. Nyttigt och användbart för ledare och medarbetare för att skapa ett hållbart arbetsklimat med utrymme för fantastiska prestationer.
   Mental Ergonomi bygger på forskningsbaserad kunskap och erbjuder styrketräning för hjärnan genom anpassade arbetsrutiner och övningar som hjälper oss att få ihop prestation med välmående. Och mindre stress. Mental ergonomi ger stratagier för pesonlig effektivitet, stresshantering, medvetenhet och hållbarhet.

 

 Anneli Ekström Godman
   "Den ofrivilliga stressexperten" - ofrivillig för att stressen drabbade henne själv hårt, expert för att hon kombinerar den kunskapen med utbildning kopplad till stress ur både psykologiskt, beteende- och neurovetenskapligt perspektiv.
   Anneli har varit verksam som föreläsare, skribent och coach sedan 2005 och är utbildad inom mindfulness och neurologisk påverkan, mental träning, coaching, ledarskap, retorik, idrottspsykologi, stress och beteendevetenskap. Hon håller korta och långa inspirerande föreläsningar och seminarium och är expertskribent inom området "hjärna, stress och prestation" på Sveriges ledarskapssajt motivation.se.
   Arrangemang över hela landet. Exempel på Tidigare engagemang: Jusek, Civilekonomerna, Höganäs, Sveriges Tandläkarförbund, Confex, IT-ledarna, Sparbanken Lidköping, Ericsson, Kungliga Operan, Saltå Kvarn, Karolinska Institutet,  SEB, Confex, Sthlms Handelskammare, Via Travel, Huddinge Kommun, Ekobrottsmyndigheten, Järfälla Kommun m fl.

Information och förfrågan:
Anneli Ekström Godman
070-206 14 58
mailto:anneli@agodman.se
www.agodman.se

Böcker ▼

Den osynliga elefanten på arbetsplatsen och i livet

Extern VD. Så lyckas du

Ta makten över ditt liv: 7 steg till att förverkliga dina drömmar

Mace Speakers

Mace Konferens och Event

Besök Svenska Underhållare