Svenska Föreläsare

Sök föreläsare

:

Ämne:

Län:

Prisnivå:

Logga in föreläsare

Glömt lösenordet?
Bli medlem

Bookmark and Share Dela sida

Agneta Olsson


Att leda i förändring

Agneta har nått hela Sverige med sin unika föreläsning som bygger på hennes bästsäljande bok, ”Extern VD – så lyckas du!” Hon beskriver 15 framgångsfaktorer för att lyckas med ett ledarskifte i ägarledda bolag som är en central fråga med tanke på alla generationsskiften Sverige står inför och som handlar just om att leda i förändring.
Hennes perspektiv är både ägarens och den tillträdande ledarens och föreläsningen är både inspirerande och lätt att ta till sig trots ämnets komplexitet och hon belyser hur avgörande de mänskliga faktorerna är för att lyckas med en framgångsrik succession.

Agneta föreläser med en perfekt balans mellan forskningsbaserad fakta och praktiska erfarenheter och hon lyckas med konststycket att vara både professionell och personlig med glimten i ögat.

Med lång karriär inom näringslivet och sin egen personliga resa har hon en unik story att berätta. Agneta Olsson framhäver vikten av att våga tänka annorlunda och utanför "boxen" och menar på att hopp, mod och beslutsamhet är avgörande faktorer för att lyckas. Med bakgrund av sin karriär och sin egen personliga resa i livet är hon idag ett levande bevis på att rätt mental inställning kan göra underverk - på alla plan. Hon föreläser med passion, engagemang, humor och inspirerar med sina personliga erfarenheter hur man gör för att bryta igenom istället för att bryta ihop.

”Jag kan varmt rekommendera Agneta, hon är en mycket karismatisk föreläsare. Tydlig, seriös och förtroendeingivande – och samtidigt ödmjuk, personlig och rolig. Hon delar generöst med sig av sina egna erfarenheter, hon inspirerar samtidigt som hon utbildar. Och hon har en otrolig scennärvaro, det där lilla extra som gör att hon verkligen fångar, och behåller, publikens intresse. Helt enkelt en riktigt, riktigt bra föreläsare!”
Espiro AB – Karin Hamrin, VD

”Som föreläsare som gör 200 föreläsningar per år ser jag massor av andra föreläsare per år, men det är få gånger jag fångas på det sätt som Agneta Olsson fångade mig. Imponerande utstrålning”
Teo Härén – Professionell föreläsare

Agneta driver ett företag som hjälper familj och ägarledda företag att lyckas med ett ledarskifte. Hon har gjort över hundra föreläsningar och seminarier och är mycket uppskattad för sitt pedagogiska och inspirerande sätt. Hon har skrivit bästsäljaren ”Extern VD – så lyckas du” eftersom hon själv gjort resan och lärt av både misstag och framgångsrika strategier och har 20 års karriär som ledare inom svenskt näringsliv inom bl. ICA, Santa Maria, Ridderheims och Falbygdens samt Coop.

Böcker ▼

Fri att bli det bästa jag kan vara! : en bok om mästerskapsträning

Skratta dig gladare och friskare

Goda hjärningar

Mace Speakers

Mace Konferens och Event

Besök Svenska Underhållare