Svenska Föreläsare

Sök föreläsare

:

Ämne:

Län:

Prisnivå:

Logga in föreläsare

Glömt lösenordet?
Bli medlem

Bookmark and Share Dela sida

Anders Gustavsson

Anders håller föredrag för att inspirera, glädja, informera och utbilda. Föredragen handlar om stresshantering och att bygga team. Syftet med föreläsningarna är att minska personalomsättningen och frånvaron samt att öka effektiviteten och arbetsglädjen.

Ämnen

Stresshantering - En balanserad livssituation
Trots att de har varit kända sedan länge fortsätter stressrelaterade sjukdomar och utbrändhet (utmattningssyndrom) att vara ett samhällsproblem. En utbränd medarbetare kan kosta ett företaget upp till några miljoner kronor i oplanerade kostnader, bero­ende på lön och tjänst. För den utbrända medarbetaren kan de personliga följderna bli katastrofala, i värsta fall död. 
Syftet med föredraget är att ge deltagarna kunskaper och insikter så att de kan förhindra utbrändhet hos sig själva och hos personer i deras omgivning. Föredragen är uppbyggda kring sex olika områden: vad är stress; varför blir vi stressade; påverkan på kropp och själ; stresstest; rehabilitering och förebyggande åtgärder.

Bygga team - Från arbetsgrupp till högpresterande team
Människor behöver varandra för att lyckas. En grupp människor kan som enskilda individer vara mycket kompetenta. Risken är dock stor att de inte fungerar optimalt tillsammans.
Skall man bygga ett team bör ett antal områden beaktas. De övergripande områdena är: personlighetstyp; kompetens; vad är ett team; hur bygger man ett team; att fungera som ett team (FIRO-teorin); kommunikationens betydelse; processer för teamets vidareutveckling och betydelsen av den sociala dimensionen. Syftet med detta föredrag är att ge deltagarna kunskaper och insikter så att de kan bli delaktiga i processen att bygga ett team. 

Vad tycker kunderna?

"Jag har lyssnat på många föreläsningar men du har, de gånger jag lyssnat på dig, lyckats med bedriften att på endast 55 minuter genomföra en mycket proffsig presentation.
Din person genomlyses av trovärdighet och du talar av personlig erfarenhet och stor kunskap.
Du lyckas få med det mest väsentliga och intresset från publiken har alltid varit stort.
Du framför dina budskap solklart och rakt men ändå personligt och ger dessutom konstruktiva svar på frågorna från publiken. Att utvärderingarna från seminariedeltagarna brukar ge dig högsta möjliga betyg är därför inte förvånande! Ett varmt tack!"
Christina Mace, Mace Speakers

"Jag tyckte både val av ämne och föreläsare var intressant. Anders var mycket skicklig som presentatör både avseende teknik och ämneskunskap. Trots en relativt sen timme på dagen fångade han min uppmärksamhet hela tiden. De jag pratat med hittills har också uppskattat föredraget.
Jag tror just hans skickliga framträdande och något excentriska attityd gjorde det just så fascinerande.
/Mikael"
Mikael Steiner, Prevas

Om föreläsaren

Anders grundutbildning är inom teknik och naturvetenskap med specialistkompetens inom kemi, kompletterad med ett antal utbildningar. Hans föreläsningar väcker intresse, lust till lärande och ifrågasättande.

Anders får god användning av sin positiva livssyn och entusiasm i rollen som föreläsare. Med värme och glimten i ögat utmanar han gärna sina åhörare på ett humoristiskt sätt. Genom att han kan för­enkla och förklara, det till synes komplicerade, får han lätt åhörarna med sig. Mer information om Anders finner du på www.empyreal.se

Böcker ▼

EN LAGOM MODIG OCH KLOK LITEN BOK

SJÄLVKLAR

Du förtjänar framgång!

Mace Speakers

Mace Konferens och Event

Besök Svenska Underhållare