Svenska Föreläsare

Sök föreläsare

:

Ämne:

Län:

Prisnivå:

Logga in föreläsare

Glömt lösenordet?
Bli medlem

Bookmark and Share Dela sida

Nike Leima

Vad är det som gör att vissa personer och företag lyckas uppnå det som andra bara drömmer om? Kan det vara så att framgång lämnar spår? Spår som kan samlas ihop och skapa framgång hos var och en av oss?  Hur ser ditt succé recept ser ut? Fokuserar du på rätt saker? Det är en sak att prata om hur vi vill leva något annat att varje dag leva det vi tror på.

 

Nike Leima driver sedan några år tillbaka eget företag där hon vägleder, utbildar och föreläser inom hälsa och personligutveckling. Nike arbetar tillsammans med Mia Törnblom och med den metod hon utvecklat och som under de senaste åren använts med stor framgång för att stärka människors självkänsla. Nike är expert inom mental träning och personligutveckling i tidningen Fitness Magazine. Nike är utbildad hälsopedagog, coach, mental tränare och farmacevt och har lång erfarenhet av hälsobranschen i olika roller.

 

Varje dag i livet räknas och min erfarenhet är att det går att förändra och skapa det liv vi vill. På min livsresa har jag varit en ”duktig” tjej som presterat mitt liv. Jag ville vara bäst i allt inom idrotten, skolan, vännerna och jag sökte ständigt bekräftelse utifrån. En ung oerfaren chef som fått några smällar och massa praktisk erfarenhet av ledarskapets för- och nackdelar. Hälsoutvecklare i en ohälsosam organisation, hälsoinspiratör åt människor som inte vill inspireras. Jag har också haft förmånen att vägleda människor i deras personliga utveckling, föreläsa och inspirera människor som vill förändras. Men framför allt har jag lärt mig att digga livet och insett att den enda jag kan förändra är mig själv.

 www.coach2u.se

Böcker ▼

Nystart i livet: Hitta tillbaka till livsglädjen efter utbrändhet

Mer Lust - Nytta - Resultat

Skratta dig gladare och friskare

Mace Speakers

Mace Konferens och Event

Besök Svenska Underhållare