Svenska Föreläsare

Sök föreläsare

:

Ämne:

Län:

Prisnivå:

Logga in föreläsare

Glömt lösenordet?
Bli medlem

Bookmark and Share Dela sida

Kerstin Alex Elfving

Kreativ kommunikation & professionell inspiration!

Hur kan vi kommunicera för att väcka mesta möjliga inspiration och innovationskraft? Hur kan vi skapa dynamiska möten i ett kreativt arbetsklimat?

Kerstin Alex Elfving lyfter, aktiverar och berör sin publik med pedagogisk klarhet, artistisk humor och terapeutisk människokännedom. Röst-och kroppsspråk gestaltas!

Tala är silver men kommunicera är guld!

Genuin kommunikation uppstår då vi förmår skapa ett dynamisk energiflöde inom ett personligt möte eller med en publik. Varje individuell röst är en unik budbärare och ett kreativt instrument. Rösten är vårt hörbara kroppsspråk som påverkar oss medvetet och inverkar omedvetet. En fri och mångfacetterad röst vitaliserar oss medan en mer blockerad/begränsad har en dränerande effekt. Detta är ett upplevelsebaserat seminarium där vi smakar på att återerövra röst- och kroppsmedvetenhet.

Var kreativ, människa! Arbetsliv/entreprenörskap

Hur kan vi i vår vardag väcka inspirationen och använda den till ett kreativt arbetsliv och ett innovativt entreprenörskap? Astrid och Alex med sina olika och kompletterande ingångar i kreativiteten demonstrerar en mångfacetterad bredd i ämnet.  Detta seminarium leds i samarbete med Astrid Ståhlberg, kreativitetspedagog och mångkulturell entreprenör.

Den personliga röstens hela spektrum

Hur kunna få tillgång till och använda den personliga röstens mångfald såväl i privata sammanhang  som inom den professionella yrkesrollen.

Presentationsteknik & framställningskonst

Vi övar oss i allt ni behöver för att bli en skicklig talare, att känna sig hemtam på scenen, nå långt ut över rampen och uppnå kommunikation med åhörarnas hjärta, hjärna och var-dags-verklighet.

Kerstin Alex Elfving 

är konsult och kursledare i Kreativ Kommunikation. Hon är även verksam som röst/sång/teaterpedagog, psykoterapeut och coach. Hemsida:www.enteleki.com

Föreläsningar, upplevelsebaserade seminarier, kortkurser eller längre uppdrag samt individuella konsultationer.

  

Böcker ▼

Mindfulness för föräldrar

Ditt liv - ditt ansvar

Mina motpoler : äventyr i Arktis och Antarktis

Mace Speakers

Mace Konferens och Event

Besök Svenska Underhållare