Svenska Föreläsare

Sök föreläsare

:

Ämne:

Län:

Prisnivå:

Logga in föreläsare

Glömt lösenordet?
Bli medlem

Bookmark and Share Dela sida

Susanne Lötbom

Susanne föreläser bland annat om ledarskap, förändring och personlig utveckling. Målsättningen med varje föredrag är att deltagarna ska inspireras och motiveras att gå hem och påbörja en förändring mot en bättre tillvaro vare sig det handlar om att må och/eller att prestera bättre!

Susanne är beteendevetare, författare och mental coach. Hon har mer än 10 års chefserfarenhet från såväl offentlig som privat verksamhet. I det egna företaget coachar Susanne chefer, elitidrottare och privatpersoner som vill må och prestera bättre. Susanne har gett ut böckerna Ditt liv ditt ansvar, Älska ditt arbete och Coaching - din väg till framgång, samtliga på Ica bokförlag.

Läs mer på: www.lotbomcoaching.com

Några av Susannes kunder:

  • Svenska friidrottsförbundet
  • Strömsunds kommun
  • Fortbildarna AB
  • Västerviks kommun
  • Växjö kommun
  • Stiftelsen Stora Sköndal

Sagt om Susanne som föreläsare:

"Tack för att du kom, tack för din fantastiska föreläsning och tack för att du är en så förbannat bra inspiratör."

Carola Sjövall, Verksamhetschef Upplands Bro Kommun

"Ditt föredrag var lättsamt, inspirerande och det var bra att åhörarna fick reflektera över sin egen påverkan och delaktighet för att få en bra arbetsmiljö."

Maria Green-Gadelius, Kvalitetsutvecklare Carema Care

"Susanne är en föreläsare som passar olika konstellationer. Hon delger på ett roligt och medryckande sätt en kunskapsgrund till varför vi fungerar som vi gör tillsammans med enkla, konkreta tips hur man praktiskt kan göra för att ta första steget till att förändra sitt liv i den riktning man själv vill. Råden är applicerbara i såväl VD:ns liv som i den sjukskrivne eller arbetssökandes liv. Att Susanne dessutom på ett humoristiskt och prestigelöst sätt berättar om egna framgångar och misslyckanden gör att man efter föreläsningen känner att: äntligen något som verkligen är genomförbart även för mig."

Åsa Hallgren, Direktor Stiftelsen Stora Sköndal

Böcker ▼

Lyckoalmanackan : en almanacka där du bestämmer

Mindfulness för föräldrar

Ta makten över ditt liv: 7 steg till att förverkliga dina drömmar

Mace Speakers

Mace Konferens och Event

Besök Svenska Underhållare