Svenska Föreläsare

Sök föreläsare

:

Ämne:

Län:

Prisnivå:

Logga in föreläsare

Glömt lösenordet?
Bli medlem

Bookmark and Share Dela sida

Carina Lätt

Söker du en föreläsare som kan inspirera som Mia Törnblom. En föreläsare som har så mycket kunskap och erfarenhet inom det beteendevetenskapliga området att hon kan anpassa föreläsningen till precis det du vill ha.

Några utlåtanden om Carina

"Att lyssna på dig, är som att lyssna på Mia Törnblom"
Sagt av Pernilla La Corte under föreläsning på Internationella coachförbundet i Stockholm

"Carina, du är fantastisk, som har så otroligt mycket kunskap i ämnet, och även kan förändra och anpassa ett kursupplägg här och nu just efter gruppens behov."
Utdrag från utvärdering av kursen "Ny som chef" den 24 mars 2009

"Jag är mycket nöjd med utbildningen. Fylld av nya krafter och energi, tack vare ett bra och väl avvägt upplägg, samt en mycket kompetent och lyhörd Carina, som med varm och fast hand lotsat oss dessa två dagar."
Utdrag från utvärdering av kursen "Ledarskap för erfarna chefer" 15 oktober 2010.

Föreläsaren

Carina är chefscoach och konsult med HR-inriktning. Internationellt certifierad coach ACC, Beteendevetenskaplig högskoleexamen och vidareutbildning inom KBT, samt dramautbildad på Lärarhögskolan. Hon har mångårig erfarenhet som konsult inom personalområdet, arbetsledarerfarenhet, erfarenhet från ledande position inom kooperativ samt som utvecklingsledare för chefer i privat och offentlig sektor.

Carina kom våren 2009 ut med den första boken på svenska i ämnet "Att coacha grupper", Liber. Boken blev nominerad till Årets HR bok 2010. Hon utbildar också regelbundet chefer och coacher i ämnet.

Carina coachar regelbundet individer och grupper. Hon har även utbildat hundratals ledare i coachning och konflikthantering inom chefsorganisationen Ledarna, hundratals ledare inom utbildningsföretaget Hjärtum och är ansvarig för ett flertal chefsutbildningar inom KFO - en av landets största arbetsgivarorganisation.

Youtube klipp hittar du i Youtube under rubrikerna Hållbart ledarskap, Att utvecklas som ledare, Att coacha grupper och under Carina Lätt.
www.youtube.com/watch?v=kHRlVfRPJ9w

Carina Lätt är också föreläsare för Kunskapsdagarna Sverige, www.kunskapsdagarna.nu

Böcker ▼

Det bor en hjälte i dig - så kommer du vidare när du har fastnat

När livet djupnar : glimtar av frihet

Visa Guldet: Konsten att dö unik

Mace Speakers

Mace Konferens och Event

Besök Svenska Underhållare